referenties NL FR
Inspiration
filter toepassen
Kantelpoorten
Alle stijlen
Alle kleuren
Hörmann Inspiration

Beste klant,

De referenties die u op deze site vindt zijn slechts een klein deel van onze producten die sinds 2015 geplaatst werden in België. Deze foto's werden ons toegestuurd door eindklanten.

Mocht u zelf enkele foto's van de door u aangekochte Hörmann producten op deze site laten verschijnen, dan mag u deze foto's te allen tijde doormailen naar marketing.ton@hormann.be

Uit de ons toegezonden referenties wordt maandelijks een inzending geloot dewelke een Bongobon toegestuurd krijgt. We zien jullie foto's graag verschijnen.

Geniet ondertussen van de vele mooie referenties en uw (toekomstige) aankoop.

Het Hörmann-team

Houten kantelpoorten

Met een goed gekozen motief versterkt een houten kantelpoort het landelijke karakter van een woning in pastoriestijl of voegt ze een warme toets toe aan de strakke architectuur van een moderne woning. Wilt u een kantelpoort in hout, dan hebt u twee opties, naargelang uw smaak en budget. Ofwel kiest u voor een natuurgetrouwe houtlook, die aangebracht wordt onder de vorm van een uv-bestendige kunststoffolie. Ofwel gaat u voor een poort met een opliggende exclusieve houten bekleding op het deurblad en het kozijn.

Hörmann - Klassieke garagepoort  Grijs, uit hout
Hörmann - Klassieke garagepoort  Wit, uit hout
meer referenties